Projektledelse

De fleste IT projekter består af næsten 20% IT ...

Kompetent projektledelse

Et projekt er modsat en opgave, noget man ikke har gjort magen til før. Et projekt ændrer sig undervejs og kræver håndtering af risici, nye erfaringer og uforudsete begivenheder.

Nogle projekter er mere "nye" end andre. Men det farligste er at undervurdere et stykke arbejde, og tro, at det bare er en opgave. Selvom vi har lavet mange hjemmesider, så har vi ikke lavet to ens. Og vi har da heller ikke to ens kunder.

Projektledelse er en disciplin, som kræver erfaring, viden og ikke mindst tid. Hos Datalogik er vi uddannede til at håndtere projekter, og det sikrer en høj succesrate. Vi tager hånd om hele projektet - ikke kun analyse og teknik, men også forandringsledelse, uddannelse og evaluering.

Mangler du en projektleder

Vi har flere gange taget rollen som projektleder for kunder, som har et projekt hos en anden leverandør. Her er vi kundens ambassadør og sikrer, at projektet kommer i mål inden for de aftalte rammer.

Vores erfaring er, at mange virksomheder enten ikke har tiden eller tilstrækkelige kompetencer til at varetage projektledelsen selv. Og vores erfaring er også, at et projekt uden den rette styring er dømt til fiasko.

© 2017 Datalogik, Alle rettigheder forbeholdt