SMS

160 tegn der blev en lille revolution

SMS som kommunikation

SMS er blevet et speciale for Datalogik. Vi har blandt andet udviklet en unik SMS-server, som har bragt os ud i mange spændende opgaver. Ikke mindst fordi den nok er markedets bedste og billigste løsning.

I dag håndterer vores SMS-servere dagligt over 20.000 SMS beskeder, og bliver anvendt til formål, som vi i starten slet ikke havde fantasi til at forestille os.

En simpel tekst med stor virkning

I dag har alle en mobiltelefon og kan nås med en SMS. Du kan informere kunder og medarbejdere, modtage information fra sælgere - eller ganske enkelt lade folk kommunikere direkte med din virksomhed via telefonen - døgnet rundt.

Udnyt, at mobiltelefonen altid er ved hånden: Lad folk sende en sms som respons på en annonce på bussen - eller fortæl produktionschefen, at der lige nu er problemer med pakkemaskinen. Du kan også give sælgeren mulighed for at spørge på lagerstatus eller kundens saldo - svaret kommer omgående ...

Endelig kan en SMS overtakseres, så man kan bruge den til små betalinger (også kaldet mikro-betalinger).

Ukendte muligheder

Vi tør godt påstå, at der er muligheder med SMS, som du ikke har tænkt på - og som kan gøre en betydelig forskel for din virksomhed.
Kontakt os og hør mere - Det er billigere, end du tror ...

© 2017 Datalogik, Alle rettigheder forbeholdt