LeverandørService

Leverandørservice letter arbejdet og giver mere tryghed.

Tilmelding til LeverandørService

Du kan nu tilmelde dig Leverandørservice hos Datalogik. LeverandørService er lavet af NETS (tidligere PBS) og svarer til det vi nok alle kender som BetalingsService - blot er LeverandørService for samhandel mellem erhverv.

Betalingerne sker automatisk på forfaldsdagen, og du slipper for at skulle taste betalingerne manuelt. Du kan naturligvis afvise en betaling, hvis du ønsker det. Hvis den allerede er betalt, kan du stadig i dagene efter afvise den. Det kan man trods alt ikke med en almindelig betaling - så du får altså også større tryghed.

LeverandørService letter dit arbejde med at taste betalinger og sikrer dig mod rykkere og renter. For os sparer det en del bogholderi-arbejde, og det er vigtigt for, at vi kan holde fast i at levere nogle af markedets bedste priser.

For os her i Datalogik gælder det om at fokusere på kerneforretningen: At levere effekt IT til vores kunder. Alt uden om vil vi gerne reducere besværet og omkostningerne i, og derfor kvitterer vi med gode betalingsbetingelser og højere kredit til de kunder, som er tilmeldt LeverandørService.

Tilmelding

Klik på linket herunder for at tilmelde dig. Du kan altid afmelde dig igen.

LeverandørService online tilmelding

PS: Dit kundenummer er bare dit CVR-nummer.

... Vil du gerne selv

Hvis du gerne selv vil tilbyde dine kunder LeverandørService, så kontakt os - vi har god erfaring med det - både fra os selv, og for de kunder, vi har lavet det for.

© 2017 Datalogik, Alle rettigheder forbeholdt