Spamfilter

Spam er en amerikansk betegnelse fra 1930'erne for en blandingsfødevare bestående af Spiced Pork and hAM.

IT Sikkerhed

You got mail...

Du kender det sikkert godt: Tilbud på viagra, postulater om, at du har vundet 10.000.000 Euro eller løfter om bedre helbred.
Ubrugelig information er én af vor tids største belastninger, og mange af de mails, der sendes i dag, er ikke bare ubrugelige men måske direkte skadelige for enten dig, din økonomi eller din computer - også selvom det ikke er virus.
Kunsten at skille det brugbare fra er efterhånden vanskelig, og de fleste af os har nok opgivet for længe siden at sortere det manuelt. Seneste måling siger, at 93 % af alle mails er spam. Med andre ord kan du ikke engang bruge bare én af ti mails til noget som helst.
Det er ikke svært at slippe for spam. Bare træk netværksledningen ud af din computer eller sluk for det trådløse netkort. Men så slipper du også for de mails, du gerne ville have. Kunsten er at få sorteret det fra, som du ikke skal bruge - og ikke mere. Det er teknisk umuligt at ramme klokkerent, men vi er faktisk rigtig tæt på. Derfor tilbyder vi med stolthed vores filterløsning, som kan benyttes stort set uanset valg af mail-teknologi.

© 2017 Datalogik, Alle rettigheder forbeholdt