Om Datalogik

"Succes giver tryghed, tryghed giver succes."

Ulrich Schamoni

Hvem er Datalogik

Datalogik A/S er grundlagt i 2002 med en vision om at levere effektiv IT til erhvervslivet. Det er stadig vores vision.
Vores fortolkning af effektiv IT indebærer, at kunden altid skal have den løsning, som er mest effektiv - både hvad angår anskaffelse, drift og økonomi. 
IT bør ganske enkelt være forbundet med begrebet effektivitet - Det er IT, når det fungerer.
Desværre ser vi, at det ikke altid er tilfældet: For nogle betyder IT snarere frustration, irritation eller barrierer - Det er IT, når det ikke fungerer. Vi behøver ikke at kigge langt for at opdage den uheldige IT. For tiden oplever de fleste, som handler bolig, hvordan IT bestemt ikke betyder effektivitet (her tænkes på digital tinglysning).
Hos Datalogik påstår vi ikke at være fejlfri, men vi kender godt de primære årsager til uheldig IT. Vi ved også, hvordan vi skal undgå dem. Derfor er vores succesrate højere end gennemsnittet.
Det betyder også, at du som kunde i Datalogik vil blive mødt med et konstruktivt og kritisk modspil. Vi kaster hverken dig eller os selv ud i et projekt, som vi ikke kan tro på vil blive en succes. 

Grundfilosofi

Uanset om dit samarbejde med Datalogik drejer sig om en printer, en hjemmeside eller hele din IT installation, så er det baseret på en grundfilosofi om, at forståelse, forventning og forpligtelse er fundamentet til tryghed.
Forståelse
Vi skal ikke bare forstå, hvad kunden siger, men vi skal reelt forstå kundens behov - som var det vore egne.
Forventning
De fleste forventninger bliver kun tænkt - vi skal sikre os, at de alle bliver sagt. På den måde kan vi skabe realistiske og ikke mindst fælles forventninger.
Forpligtelse
Vi skal holde det vi lover. Det er et spørgsmål om ærlighed og integritet.
Tryghed
Vi forstår hinanden. Vi har fælles forventninger. Vi er forpligtigede. Derfor føler man sig tryg ved Datalogik.
Hvis du har lyst til at høre mere om Datalogik, og hvad vi kan gøre for din virksomhed, så kontakt os.

© 2017 Datalogik, Alle rettigheder forbeholdt