Nyhedspost - Dec 16, 2016

Image

Vi har givet datalogik.dk en tur med web-penslen, så den er klar til 2017.

Det var som sådan ikke fordi, der var noget galt med den gamle - lige bortset fra, at den ikke gjorde sig specielt godt på en mobiltelefon. Vi har fået en del ros for overskueligheden på den gamle, og så skal der jo noget til, førend man ændrer på noget, der virker.

Samtidig er hverdagen fyldt med så mange spændende projekter, at det kan være svært at prioritere den slags. Vi kender historien om skomagerens børn ...

Den gamle hjemmeside var lavet som et eksperiment udi webdesign: Vi mente, at prisen for webdesign havde nået urimelige højder, så vi besluttede os for at se hvor meget design man kunne få for 200 kr. Vi sendte opgaven til Indien og endte efter et par iterationer med at få et ganske gedigent stykke arbejde retur.

Den nye hjemmeside er også lavet som et eksperiment. Den er nemlig lavet ud fra en ny standard, som vi selv i 2016 har udviklet. Standarden skal forstås som systemet bagved - og en masse grundlæggende byggeklodser, som kan komme til se præcist som man vil. På den måde kan man lave en ny hjemmeside på en dag. Det besluttede vi os: Vi ville lave en ny hjemmeside på højst én dag. Vi mener nemlig, at IT skal være effektivt.

Resultatet ser du her. Vi synes selv, at der kom en del ud af det den dag ...

Hvis du også skulle have lyst til en ny hjemmeside, så kan du se, at man kan nå langt på kort tid - og for ikke så mange penge.

En ny hjemmeside - inkl. design - starter fra kun 5.000 kr. ...

Hør mere

© 2017 Datalogik, Alle rettigheder forbeholdt